Weet je Nog? deel 1 USB

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

 

Rustige beelden, natuurlijke geluiden en kalme muziek. Deze driedelige serie is bedoeld als hulpmiddel bij reminiscentie. Een digitaal fotoalbum met beelden uit het Oude Ambachten & Speelgoed Museum
 

Deel 1 van de driedelige serie “Weet je Nog?”
De serie “Weet je Nog?” Is bedoeld als hulpmiddel bij reminiscentie. ( het bewust ophalen van herinneringen)
Het grote voordeel van film is de combinatie beeld én geluid. Niet alleen beelden maar ook geluiden kunnen ons terugvoeren naar bepaalde herinneringen. Deel 1 heeft 12 hoofdstukken. De Kraamtijd, School, de Klokkenmaker, de Elektricien, Muziek,  de Keuken, de Naaister, de Sigarenwinkel, Speelgoed van Toen, de Mandenvlechter, van Tikmachine naar Computer, Herenkapper & Barbier.
De film kan door middel van een menu per hoofdstuk worden bekeken.  Houd de afstandsbediening bij de hand om de film op pauze te kunnen zetten, zodat de mensen kunnen vertellen over hun herinneringen. Je kan er ook voor kiezen om de film in zijn geheel te bekijken. Natuurlijk weer voorzien van passende geluiden en rustgevende muziek. Heel veel dank aan het Oude Ambachten & Speelgoed Museum en hun vrijwilligers voor het laten zien van de ambachten!
Een film van 43 minuten

De trailer met fragmenten uit de film: Weet je Nog? deel 1

Samen Helpen Herinneren

 
De films van Samen Helpen Herinneren zijn speciaal gemaakt voor mensen met dementie, maar zeker ook geschikt voor iedereen die even wil ontspannen.
 Het zijn rustige filmbeelden met natuurlijke geluiden en kalme muziek.
 Met beelden die mensen met dementie begrijpen en waarop ze kunnen reageren.
 Films met natuur, landschappen, dorpen of het boerenleven, met beelden van vroeger en nu. We nemen u mee naar allerlei mooie plekjes in Nederland. Parken, musea, het Safaripark en nog veel meer. Mensen met dementie beleven beelden anders dan mensen zonder deze hersenziekte.
 De programma's op tv zijn vaak niet geschikt, de mensen krijgen teveel prikkels en hun gedrag en gevoelens  kunnen daardoor negatief worden beïnvloed. 


Productinformatie

Aangeleverd op een USB-stick in doosje met bijbehorende kaft. De film kan afgespeeld worden op een apparaat met USB aansluiting zoals tv, laptop ed.  
Speelduur: 43 minuten
Wordt niet in gesproken