Terug naar Toen DVD

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

 

Rustige beelden, natuurlijke geluiden en kalme muziek. Deze film is volledig opgenomen in ons prachtige Nederlands Openlucht Museum. Oude huisjes en boerderijen en vele oude ambachten. 
 

Dankzij de medewerking van het museum en de vele enthousiaste medewerkers is het een film geworden waardoor heel wat verhalen en herinneringen zullen loskomen! Prachtige sfeerbeelden van de vele oude huisjes en boerderijen met het bijbehorende interieur. En door het zien van de vele oude ambachten kun je je echt een voorstelling maken hoe het vroeger was. Kortom echt een film om samen herinneringen op te halen! 
Een film van 53 minuten

De trailer met fragmenten uit de film: Terug naar Toen

Samen Helpen Herinneren

 
De films van Samen Helpen Herinneren zijn speciaal gemaakt voor mensen met dementie, maar zeker ook geschikt voor iedereen die even wil ontspannen.
 Het zijn rustige filmbeelden met natuurlijke geluiden en kalme muziek.
 Met beelden die mensen met dementie begrijpen en waarop ze kunnen reageren.
 Films met natuur, landschappen, dorpen of het boerenleven, met beelden van vroeger en nu. We nemen u mee naar allerlei mooie plekjes in Nederland. Parken, musea, het Safaripark en nog veel meer. Mensen met dementie beleven beelden anders dan mensen zonder deze hersenziekte.
 De programma's op tv zijn vaak niet geschikt, de mensen krijgen teveel prikkels en hun gedrag en gevoelens  kunnen daardoor negatief worden beïnvloed. 


Productinformatie

DVD - speelduur 53 minuten - Wordt niet in gesproken