Winter in Holland, USB

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Rustige beelden, natuurlijke geluiden en kalme muziek.  

Het mooie winterlandschap in de Biesbosch, waar de vele vogels zoals ganzen en meerkoeten heerlijk verblijven en geen last schijnen te hebben van de kou. We wandelen langs de molens op Kinderdijk die weerspiegelen in het water. Samen met de prachtige wolkenluchten is dit echt een Hollands plaatje.  In het bos zijn de eekhoorns en vogels druk met het verzamelen van eten. 
Een film van 30 min.

De trailer met korte fragmenten uit de film: Winter in Holland

Samen Helpen Herinneren

De films van Samen Helpen Herinneren zijn speciaal gemaakt voor mensen met dementie, maar zeker ook geschikt voor iedereen die even wil ontspannen.
 Het zijn rustige filmbeelden met natuurlijke geluiden en kalme muziek.
 Met beelden die mensen met dementie begrijpen en waarop ze kunnen reageren.
 Films met natuur, landschappen, dorpen of het boerenleven, met beelden van vroeger en nu. We nemen u mee naar allerlei mooie plekjes in Nederland. Parken, musea, het Safaripark en nog veel meer. Mensen met dementie beleven beelden anders dan mensen zonder deze hersenziekte.
 De programma's op tv zijn vaak niet geschikt, de mensen krijgen teveel prikkels en hun gedrag en gevoelens  kunnen daardoor negatief worden beïnvloed.


Productinformatie

Aangeleverd op een USB-stick in doosje met bijbehorende kaft. De film kan afgespeeld worden op een apparaat met USB aansluiting zoals tv, laptop ed.  
Speelduur: 30 minuten
Wordt niet in gesproken
Artikelnummer: 22022019040208
EAN code: 8720648639029