Proef de Herfst USB

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Rustige beelden, natuurlijke geluiden en kalme muziek. We maken een herfstwandeling in het bos, en genieten van de prachtige kleuren.
 

De schitterende kleuren van de herfst brengen iets magisch aan de natuur. Zeker in het bos als de zon de bladeren aan de bomen verandert in goud. We maken een heerlijke herfstwandeling en zien prachtige paddenstoelen, herten en zwijnen. Daarna eten we een Hollandse pot, boerenkool met worst. 
Een film van 30 minuten.

De trailer met korte fragmenten uit de film: Proef de Herfst

Samen Helpen Herinneren

 
De films van Samen Helpen Herinneren zijn speciaal gemaakt voor mensen met dementie, maar zeker ook geschikt voor iedereen die even wil ontspannen.
 Het zijn rustige filmbeelden met natuurlijke geluiden en kalme muziek.
 Met beelden die mensen met dementie begrijpen en waarop ze kunnen reageren.
 Films met natuur, landschappen, dorpen of het boerenleven, met beelden van vroeger en nu. We nemen u mee naar allerlei mooie plekjes in Nederland. Parken, musea, het Safaripark en nog veel meer. Mensen met dementie beleven beelden anders dan mensen zonder deze hersenziekte.
 De programma's op tv zijn vaak niet geschikt, de mensen krijgen teveel prikkels en hun gedrag en gevoelens  kunnen daardoor negatief worden beïnvloed. 


Productinformatie

Aangeleverd op een USB-stick in doosje met bijbehorende kaft. De film kan afgespeeld worden op een apparaat met USB aansluiting zoals tv, laptop ed.  
Speelduur: 30 minuten
Wordt niet in gesproken.
Artikelnummer: 22022019110508
EAN code: 8720648639081