Op Safari USB

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

 Rustige beelden, natuurlijke geluiden en kalme muziek. We brengen een bezoek aan het Safaripark Beekse Bergen. Wat lijken dieren toch op mensen!

Iedereen heeft toch mooie herinneringen aan het prachtige Safaripark de Beekse Bergen. De Giraf, olifanten, de machtige leeuw en natuurlijk een hoop apenstreken. 
Filmduur 34 minuten

De trailer met korte fragmenten uit de film: Op Safari

Samen Helpen Herinneren

 
De films van Samen Helpen Herinneren zijn speciaal gemaakt voor mensen met dementie, maar zeker ook geschikt voor iedereen die even wil ontspannen.
 Het zijn rustige filmbeelden met natuurlijke geluiden en kalme muziek.
 Met beelden die mensen met dementie begrijpen en waarop ze kunnen reageren.
 Films met natuur, landschappen, dorpen of het boerenleven, met beelden van vroeger en nu. We nemen u mee naar allerlei mooie plekjes in Nederland. Parken, musea, het Safaripark en nog veel meer. Mensen met dementie beleven beelden anders dan mensen zonder deze hersenziekte.
 De programma's op tv zijn vaak niet geschikt, de mensen krijgen teveel prikkels en hun gedrag en gevoelens  kunnen daardoor negatief worden beïnvloed. 


Productinformatie

Aangeleverd op een USB-stick in doosje met bijbehorende kaft. De film kan afgespeeld worden op een apparaat met USB aansluiting zoals tv, laptop ed.  
Speelduur: 34 minuten
Wordt niet in gesproken.
Artikelnummer: 22022020020608
EAN code: 8720648639104