Boerderijdieren DVD

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

 

Rustige beelden, natuurlijke geluiden en kalme muziek.
Koeien in natuurgebied Pannenhoef, varkens heerlijk in de modder, een kudde schapen in de Loonse en Drunense Duinen en de ezels van Stichting de Ezelshoeve
 

Wat zijn dieren toch leuk! Koeien in het natuurgebied Pannenhoef, Varkens heerlijk in de modder bij Varkensfluisteraar Kees Scheepens, de kudde schapen in de Loonse en Drunense Duinen die helpen bij het natuurbeheer, de ezels van Stichting de Ezelshoeve in Baarle-Nassau die een heerlijk leven hebben daar! En op de Kinderboerderij Binnenmaas in Mijnsheerenland waar we genieten van de gekke sprongen van de jonge geitjes en kalfjes. 
Een film van 45 minuten

De trailer met fragmenten uit de film: Boerderijdieren

Samen Helpen Herinneren

 
De films van Samen Helpen Herinneren zijn speciaal gemaakt voor mensen met dementie, maar zeker ook geschikt voor iedereen die even wil ontspannen.
 Het zijn rustige filmbeelden met natuurlijke geluiden en kalme muziek.
 Met beelden die mensen met dementie begrijpen en waarop ze kunnen reageren.
 Films met natuur, landschappen, dorpen of het boerenleven, met beelden van vroeger en nu. We nemen u mee naar allerlei mooie plekjes in Nederland. Parken, musea, het Safaripark en nog veel meer. Mensen met dementie beleven beelden anders dan mensen zonder deze hersenziekte.
 De programma's op tv zijn vaak niet geschikt, de mensen krijgen teveel prikkels en hun gedrag en gevoelens  kunnen daardoor negatief worden beïnvloed. 


Productinformatie

DVD - speelduur 45 minuten - Wordt niet in gesproken