Statige Tuinen DVD

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

 

Rustige beelden, natuurlijke geluiden en kalme muziek. We wandelen door het prachtige park van Kasteel de Haar en Kasteeltuinen Arcen. Als laatste bezoeken we de Vijvertuinen van Ada Hofman
 

We wandelen door het prachtige park van ons grootste en mooiste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar. Vervolgens genieten we van de prachtige flora en fauna van Kasteeltuinen Arcen. Als laatste bezoeken we de schitterende Vijvertuinen van Ada Hofman. Met één van de grootste verzamelingen planten, bomen en struiken van ons land. Een film om heerlijk te ontspannen! 
Een film van 39 minuten

De trailer met fragmenten uit de film: Statige Tuinen

Samen Helpen Herinneren

 
De films van Samen Helpen Herinneren zijn speciaal gemaakt voor mensen met dementie, maar zeker ook geschikt voor iedereen die even wil ontspannen.
 Het zijn rustige filmbeelden met natuurlijke geluiden en kalme muziek.
 Met beelden die mensen met dementie begrijpen en waarop ze kunnen reageren.
 Films met natuur, landschappen, dorpen of het boerenleven, met beelden van vroeger en nu. We nemen u mee naar allerlei mooie plekjes in Nederland. Parken, musea, het Safaripark en nog veel meer. Mensen met dementie beleven beelden anders dan mensen zonder deze hersenziekte.
 De programma's op tv zijn vaak niet geschikt, de mensen krijgen teveel prikkels en hun gedrag en gevoelens  kunnen daardoor negatief worden beïnvloed. 


Productinformatie

DVD - speelduur 39 minuten - Wordt niet in gesproken